10 Principii de psihologie pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți relațiile cupluri

Cele mai bune Sfaturi despre Cuplu pentru dvs. si Partenerul dvs.

Concretati-va daruirea unul fata de celalalt cu incercat si adevarat relatie recomandari relatie conjugala experti si, de asemenea, actual cupluri depind de.

Daca descoperirea sufletului tau pereche o data parea o stancoasa drum, pregateste-te pentru adevar a exact cum sa faci o conexiune sa dureze. Asta pentru ca conexiunile pot fi complexificate, dezordonate, precum si uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea din fericire este ca merita in general complet merita efortul.

Dvs. si, de asemenea, partenerul cu siguranta sugereaza ca acele mici negre care ar putea altfel devin ceva mai rau poate fi rezolvat intr-o etapa timpurie. Daca doriti sa stiti cum sa conectati mult mai bine, puteti cum ar fi sa citesti top 3 indicii despre interactiunea cu partenerul tau.

suplimentar merita tinand cont de faptul ca comunicarea nu doar sugereaza ai capacitatea de a-ti face propriul tau factor bine, totusi invatare sa asculti ceea ce spune insotitorul dvs. afirma si. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand vorbesti unul cu celalalt. Nu face pur si simplu asteptati recurgeti la vorbiti, totusi cu adevarat asculta la ceea ce afirma. Repetati ceea ce ei afirma inapoi. Si, de asemenea, cereti sa clarificati lucruri - nu intotdeauna presupune ca recunoasti ceea ce indica rapid.

Disputa

Persoane fizice de obicei considerati argumentand ca natural negativ, inca daca nu exista niciun problema in conexiune, exista o sansa buna o persoana retine ceva . Distinctii intre tu precum si, companion sunt practic inevitabil - conteaza cum cum gestionati acele distinctii. Uneori, este o instanta de incercare de a spune mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” start care se concentreaza pe sentimentele tale atacand partenerul - deci, „Sunt atat de necajit ca neglijat Accesați site-ul web aniversarea nuntii”, mai degraba decat 'doar cum poti sa fii atat de distantat, incat n-ai facut-o de asemenea obtine un card! '. Incercati sa evitati lasand puncte scapati din control: nu starea puncte de care vei regreta mai tarziu sau pur si simplu meserie insulte. Si fii pregatit sa fii iertator: este numai cand ambii parteneri doresc sa permita sa renunte la dorinta lor de a „castiga” dezacordul ca poate de fapt sfarsit.

Dedicatipe

In un termen lung relatie, dedicare indica acceptand ​​sa sa se ocupe probleme impreuna, pregatirea pentru viitor unul cu celalalt precum si clarificare si, de asemenea, securizand limitele pe care le de fapt s-a stabilit. Acest lucru necesita perseverenta si munca grea - totusi recompensele sunt mai mari decat merita. Pe langa pe termen scurt, acesta poate suplimentar indica angajare de la minut pana la moment. Chiar daca sunteti o prima zi cu cineva, este este necesar tu poti de a da puncte complet concentrare precum si arata rata de interes mai degraba decat intrebare ce altceva ai putea face sau permitandu-ti mintea obtine intunecat cu dubii.

Dragostea

Grecii Old aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire sexuala. implica a fi adus per altele. Scanteia care va face conexiunea se simte interesant si unic.

Philios. Acest lucru sugereaza relatie. Este senzatia de recunoastere unii pe altii, placandu-se compania si, de asemenea, avand partajat rata dobanzilor.

image

Agape. Acest lucru sugereaza sa fii pregatit sa iesi din calea pentru alta persoana diferita persoana sau plaseaza-le initial. ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu o sarcina chiar daca esti intr-adevar obosit sau ceva urias de genul ingrijirea lor dupa operatie.

Un parteneriat cu toate trei din cele de mai sus cu siguranta prospera. Totusi daca orice tip de dintre nu le ai, tu s-ar putea localiza puncte chiar mai mult dificil. Asta nu inseamna inseamna ca nu poti ajunge acolo, totusi acesta ar putea fi merita gandindu-te inseamna ai putea concentra mult mai mult in ceea ce lipseste out on. Daca crezi ca s-ar putea necesita ajuta cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte diverse alte conexiune abilitati detaliate pe aceasta pagina web - s-ar putea s-ar putea cum ar fi sa incerce Parteneriat Consiliere.